Tirana International Airport: Tetë fluturime të konfirmuara për këtë të enjte!

Written by on 10/12/2020

Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës njofton se fluturimet e konfirmuara për këtë të enjte janë tetë. Si gjithnjë, pasagjerët duhet të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi, shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjienës. Stambolli, Beogradi, Venecia, Piza, Verona dhe Luton janë disa nga destinacionet kryesore, ndërkohë që listën e plotë të udhëtimeve e gjeni në faqen zyrtare të aeroportit Nënë Tereza.


Current track

Title

Artist