Tirana dhe ngjyrat e pallateve terheqin vemendjen e mediave izraelite

Written by on 19/01/2019

Tirana dhe ngjyrat e pallateve terheqin vemendjen e mediave izraelite

Tirana, kryeqyteti i Shqiperise, vitet e fundit eshte bere jehone ne gazetat e medha nderkombetare, per ndryshimet e saj dhe zhvillimin ne teresi.Njelloj dhe gazeta e madhe izraelite, “Haaretz” – ne versionin e saj hebraisht – ne nje shkrim kushtuar fasadave te qyteteve neper bote ka perzgjedhur edhe Tiranen, per kolorotin shumengjyresh te fasadave te ndertesave te ndryshme te saj, duke e ilustruar edhe me dy foto. Sipas medias izraelite nisma synon te shkoje nga rruget kryesore ne çdo lagje te Tiranes duke krijuar edhe nje unifikim te menyres se si funksionojne sipermarrjet ne katet e para, per te treguar imazhin e nje qyteti te rregullt.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist