TIA konfirmon 13 fluturimet për këtë të shtunë

Written by on 12/12/2020

Për këtë të shtunë Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës ka konfirmuar 13 fluturime. Stambolli, Beogradi, Frankurti, Verona, Piza, Bergamo dhe Milano janë disa nga destinacionet kryesore. TIA sqaron pasagjerët se duhet të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës. Listën e plotë të udhëtimeve të konfirmuara e gjeni ne faqen zyrtare të aeroportit “Nënë Tereza”.


Current track

Title

Artist