Thirty Seconds To Mars – “Rescue Me”

Written by on 31/03/2018

Thirty Seconds To Mars- “Rescue Me”

 

“Më shpëtoni nga demonët në mendjen time”. Kjo është ajo që Jared Leto këndon në këngën “Rescue Me” se bashke me shoket e grupit Thurty Seconds To Mars.

Kenga do te behet pjese e albumit te  ardhshëm të grupit i quajtur “AMERICA”.

Ky album permban gjithashtu dhe kenge si “Walk on Water” dhe “Dangerous Night”, si dhe “One Track Mind”, e cila ka ardhur ne bashkepunim me  reperin A $ AP Rocky. Albumi publikohet keto dit ndersa grupi do te nise nje turne promovues ne Ameriken e Veriut i cili fillon më 6 qershor në Toronto.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist