Thirrja e shoqatave: Hiqni kufizimet e turizmit në mënyrë të koordinuar!

Written by on 11/06/2021

Shoqatat evropiane të udhëtimit dhe turizmit u kanë bërë thirrje edhe një herë Shteteve Anëtare të fillojnë heqjen e kufizimeve të udhëtimit në BE, në mënyrë të koordinuar. Qëllimi është të lehtësohen udhëtimet përpara sezonit të verës, pasi procesi i vaksinave po përshpejtohet.

Sipas tyre, është shumë e rëndësishme për të ringjallur industrinë e udhëtimit dhe turizmit deri në verë, pas muajsh bllokimesh dhe kufizimesh të vendosura për të ndaluar përhapjen e mëtejshme të virusit./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background