“The Guardian” shkruan për Kamzën!

Written by on 19/11/2019

Media prestigjoze “The Guardian” i ka kushtuar një artikull pikërisht qytetit të Kamzës, duke e përshkruar atë me detaje. Arkitektura, banorët por edhe emërtimi i rrugëve sipas qyteteve të huaja janë ato që vihen re në qytetin e Kamzës. Sipas “The Guardian”, zona e mbipopulluar dhe e varfër, brenda 10 viteve është shndërruar në një nga qytetet më dinamike të Shqipërisë, kryesisht falë parave të dërguara nga emigrantët që jetojnë jashtë. Pas intervistës me banorët e Kamzës, në artikull janë evidentuar edhe vendet europiane në të cilat ka më tepër emigrantë nga kjo zonë si dhe konkretisht çfarë është investuar gjatë këtyre viteve.


Current track

Title

Artist

Background