Tetori i ngrohte terheq me shume turiste ne Shqiperi

Written by on 19/10/2018

Tetori i ngrohte terheq me shume turiste ne Shqiperi

Shqiperia vazhdon ende dhe ne keto dite tetori te mireprese turiste te shumte qe po vizitojne pikat me interesante turistike pasi vendi yne po shnderrohet ne nje vend me turizem gjithevjetor per shkak diteve te shumta me diell. Ministri i Turizmit dhe Mjedisit shprehet se “turistet e huaj, vizitojne Shqiperine ne keto dite te ngrohta tetori. Turiste çeke, gjermane dhe vende te tjera kane udhetuar dhe shijuar natyren ne Kepin e Rodonit, Malin e Tomorit, kanionet e Osumit, dhe malin e Dajtit. Turizmi i aventures eshte levruar me shume gjate kesaj periudhe ne Shqiperi.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist