Tesla regjistron firmen e re te makinave elektrike ne Shangai!

Written by on 15/05/2018

Tesla ka regjistruar nje firme te re makinash elektrike ne Shangai, pasi Kina po pergatitet te heqe rregullat per kufizimin e pronesise se huaj te ndermarrjeve te reja te automjeteve elektrike. Kompania e re, Tesla (Shanghai) do te fokusohet ne makina elektrike, pjese rezerve dhe bateri. Prodhuesi i makinave ne SHBA ka qene ne negociata te zgjatura per te ngritur fabriken e vet ne Shanghai per te prodhuar automjete ne vend, duke ndihmuar ne forcimin e pozites se saj ne treg per makinat elektrike dhe per te shmangur tarifat e larta te importit.Tesla aktualisht importon te gjitha makinat qe shet ne Kine nga Shtetet e Bashkuara te Amerikes.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist