Tendence, turizmi wellness do te preferohet shume gjate 2019!

Written by on 21/11/2018

Industria e mireqenies dhe fitness pritet te jene dy arme te forta per turizmin boteror gjate vitit qe vjen. Sipas studimeve te bera edhe nga organizata boterore e turizmit shume tregje emergjente te turizmit sidomos prej vendeve aziatike do te mbeshteten tek keto elemente per te zhvilluar turizmin e tyre. Nje prej destinacioneve qe pritet te perfitoje me shume turiste dhe te ardhura ne saje te turizmit te mirqenies eshte pikerisht Malajzia. Nderkohe edhe turizmi mjeksor do te levrohet shume gjate ketij vitit 2019 dhe destinacionet qe do te perfitojne me shume do te jene ato europiane.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist