Teatri Kombëtar, pjesë e listës së vendeve më të rrezikuara të trashëgimisë europiane!

Written by on 11/12/2019

Teatri Kombëtar ëshë bërë pjesë e listës paraprake të 14 vendeve me të rrezikuara për vitin 2020 të trashëgimisë europiane.Programi Europa Nostra organizohet nga Zëri i Trashëgimisë Kulturore në Europë dhe Instituti i Bankës Europiane të Investimeve. Vendimi përfundimtar i përzgjedhjes së 7 nga 14 vendet do jepet në mars të vitit tjetër.


Current track

Title

Artist

Background