Të rinjtë shprehin dëshirën për të ikur përgjithmonë nga vendi dhe arsyeja është vetëm një!

Written by on 28/11/2019

Shumica e popullsisë në Rusi nga mosha 18 deri 24 vjeç , kanë dëshirë të lëvizin nga vendi përgjithmonë. Ky është sondazhi me përqindjen më të lartë në një dekadë.Të anketuarit  e asaj grupmoshe të cilët kanë thënë se dëshirojnë të shpërngulen nga vendi, përbëjnë 53% të popullsisë. Dëshira për t’u larguar, lidhet me pakënaqësitë politike dhe ekonomike.

 

 


Current track

Title

Artist

Background