Të rinjtë mund të promovojnë turizmin në mënyrën më të mirë!

Written by on 19/11/2019

Ministria e Turizmit dhe Mjedisit ka organizuar Forumin e Parë të organizatave rinore të hapësirës Adriatik-Joniane.Ministri Klosi u ka bërë thirrje të rinjve të bëhen pjesë aktive e çështjeve globale mjedisore dhe zhvillimit të qëndrueshëm të turizmit në Shqipëri dhe rajon. Nismat për të mbrojtur mjedisin kanë nevojë për mbështjetjen  e të rinjve ka theksuar ministri.”Tirana, kryeqyteti i të rinjve është një mundësi më shumë për të promovuar Shqipërinë turistike”. Të promovojmë turizmin nëpërmjet festivaleve rinore, aktivizimit rinor, tureve të përbashkëta, lëvizjeve të të rinjve në rajon por edhe në Europën Juglindore, ka përfunduar ministri Klosi.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist