Te reja nga Facebook!

Written by on 28/03/2019

Facebook ka fshirë 2632 llogari të përdoruesve nga Irani, Rusia, Maqedonia e Veriut dhe Kosova, duke thënë se janë përfshirë në “sjellje jo-autentike të koordinuar”. Platforma e medias sociale është përpjekur së fundmi të lokalizojë dhe mbyllë llogari të tilla në shumë vende, pasi është vënë në presion gjatë viteve të fundit për sjelljen e ngadaltë në zhvillimin e mjeteve që luftojnë përmbajtjet ekstremiste dhe propagandat.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist