Të ngarkuara dhe kaotike, kështu janë aktualisht aeroportet në SHBA!

Written by on 29/07/2021

Aeroportet në SHBA raportohen të jenë në një fazë të ngarkuar dhe kaotike. Gati 2 milionë pasagjerë kalojnë çdo ditë në këtë hapësira duke sjellë radhë të gjata, lodhje dhe nervozizëm tek udhëtarët.

Fluturimet kanë pasur vonesa për shkak të mungesës së stafit e cila bën që puna të ecë me ritme të ulëta, por edhe kapricot e motit, kanë bërë që situata në aeroportet e SHBA-së të jetë shqetësuese./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background