Të lundrosh në lumë! Gati paketat turistike për vitin 2021

Written by on 14/11/2020

Gjatë eventit të titulluar “Once Upon A River”, kompania gjeti rastin të ftonte publikun për të udhëtuar virtualisht nëpër lumenjtë e botës. Këto udhëtime mundësoheshin nga 3 linja të zgjedhura të lundrimit, konkretisht: “AmaWaterWays”, “American Cruise Lines” dhe “Uniworld Boutique River Cruise Collection”, të cilat ofrojnë promovime ekskluzive. Themelues i Cruise Planners, Michelle Fee, foli për shumëllojshmërinë e gjerë të produkteve të lundrimit në lumë. Ato mendohet se do jenë të disponueshme në vitin 2021 dhe do t’i përshtaten të gjithë llojeve të udhëtarëve.


Current track

Title

Artist

Background