Te henen autostrada Tirane – Durres mbyllet serish

Written by on 16/06/2018

Te henen, ne oren 06.00 autostrada Tirane-Durres do te mbyllet serish per te vijuar me riparimine rruges. ARRSH dhe policia rrugore kane hartuar planin e radhes per te shmangur bllokimin e qarkullimit.Trafiku ne drejtim Tirane-Durres devijohet ne kryqezimin e Maminasit ne drejtim te rruges dytesore. Automjetet qe udhetojne nga Tirana ne drejtim te Durresit duhet te futen ne nenkalimin e Maminasit te Autostrades dhe te vazhdoje ne rrugen dytesore deri ne kryqezimin e Sukthit. Ky devijim do te vazhdoje deri diten e enjte ne saje te nderhyrje ne segmentin Maminas – Sukth. Pas perfundimit te ketij segmenti do te filloje nderhyrja ne segmentet e tjera per te cilat ARRSH dhe Policia e Qarkullimit Rrugor do te perditesojne skemat e levizjes dhe informojne opinionin publik.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist