Të dhënat tregojnë se Covid-19 e shkatërroi Spanjën në turizëm!

Written by on 06/01/2021

Spanja mund të quhet vendi më i goditur evropian në fushën e turizmit si rrjedhojë e pandemisë, kjo pasi numri i turistëve në vend ra me 90% gjatë 2020-ës. Sipas Institutit Kombëtar të Statistikave në Spanjë në njëmbëdhjetë muajt e parë të vitit, rreth 19 milionë turistë të huaj vizituan Spanjën, pra 78% më pak se në të njëjtën periudhë të një viti më parë. Rënia e ndjeshme e numrit të turistëve dhe konsumit, erdhi si efekt zinxhir i masave të marra nga qeveria për të frenuar përhapjen e mëtejshme të koronavirusit.


Current track

Title

Artist