Të ardhurat e Bullgarisë 80% më të larta prej turistëve në gusht!

Written by on 13/10/2021

Sipas zyrës së statistikave në Bullgari numri i qendrimeve turistike ka shënuar një rritje të kënaqshme. Në muajin gusht frekuentimi u rrit me 80% dhe të ardhurat financiare kapën shifrën e 211 milionë dollarëve. Po ashtu, objektet e akomodimit me katër dhe pesë yje shërbyen 40% të netëve për turistët bullgarë dhe 75% të netëve për vizitorët ndërkombëtarë.

Sipas statistikave, numri i turistëve që qëndruan në hotelet e Bullgarisë ishte 40% më i lartë krahasuar me një vit më parë./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist