Tatimet vijojne kontrollet ne sektorin e turizmit, zhvendosen ne veri

Written by on 16/07/2018

Tatimet vijojne kontrollet ne sektorin e turizmit, zhvendosen ne veri

Hetimi Tatimor po vijon me kontrollet dhe verifikimin e subjekteve, qe ushtrojne veprimtari ekonomike ne sektorin e turizmit, ne te gjithe vendin.Me konkretisht, strukturat e specializuara te Drejtorise se Hetimit Tatimor, rajoni verior po i perqendrojne veprimet e tyre ne zonat turistike te qarkut Shkoder e Lezhe, nga Velipoja ne Tale e Patok, si dhe ne zonat malore te Valbones, Razmes e Thethit. Qe nga data 22 qershor e ne vazhdim, nga kjo drejtori, u verifikuan ne total 397 subjekte, nga te cilat, per 186 subjekte u moren masa, me nje vlere prej rreth 6.9 milione lekesh.

Tatimet


Current track

Title

Artist

Background