Tatimet kontrollojne bregdetin, gjysma e subjekteve me shkelje

Written by on 11/07/2018

Tatimet kontrollojne bregdetin, gjysma e subjekteve me shkelje

Drejtoria e Hetimit Tatimor njofton se po ushtron kontrolle te vazhdueshme ne sektorin e turizmit, me fokus te veçante zonat bregdetare, me qellim parandalimin dhe goditjen e informalitetit, si dhe sigurimin e mbarevajtjes se sezonit.Per periudhen 22 qershor – 8 korrik jane kontrolluar ne total 1,772 subjekte tregtare. Nga keto 49 % e subjekteve (ose 869) kane rezultuar me shkelje, qe kane kapur vleren e rreth 30.4 milione lekeve. Numri me i larte i penaliteteve eshte vendosur per mosleshim te kuponit tatimor dhe keto raste zene rreth 22% ndaj totalit. Ne kuader te planit te masave per sezonin turistik, keto struktura do te verifikojne me shume se 16,000 tatimpagues, ne te gjithe vendin.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist