Tatimet kontrolle ne 20 mije hotele e restorante kete sezon

Written by on 25/06/2018

Tatimet kontrolle ne 20 mije hotele e restorante kete sezon

Administrata Tatimore ka nisur nje fushate te gjere kontrolli mbi bizneset e lidhura me turizmin. Permes nje njoftimi zyrtar Drejtoria e Tatimeve njoftoi se gjate veres se ketij viti do te kontrollohen ne terren me shume se 20 mije hotele dhe restorante si dhe biznese te tjera qe kryejne aktivitet ne fushen e turizmit.Sipas Tatimeve, keto biznese do te kontrollohen per dokumentimin e mallrave qe kane ne gjendje, leshimin e kuponit, deklarimin e punonjesve si dhe nese jane te regjistruara ne Qendren Kombetare te biznesit.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist