Tatimet, 40.8 milione leke detyrime arketohen nga subjektet turistike

Written by on 13/08/2018

 

Administrata Tatimore i ben thirrje te gjithe bizneseve dhe operatoreve turistike qe te zbatojne me korrektesi legjislacionin tatimor dhe detyrimet, qe rrjedhin prej tij.Referuar te dhenave qe disponon Drejtoria e Pergjithshme e Tatimeve, 40.8 milione leke detyrime te prapambetura jane arketuar nga subjektet, qe operojne ne zonat turistike.Gjithashtu nga organet tatimore jane kontraktuar 306 tatimpagues debitore. Mbarevajtja e ketij sezoni eshte ne interes te ekonomise, te fluksit te turisteve, si dhe te bizneseve, qe ushtrojne veprimtari ne zonat turistike.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist