Tashme ne kartat e identitetit edhe shenjat e gishtave!

Written by on 19/04/2018

Tashme ne kartat e identitetit edhe shenjat e gishtave!

Komisionit Europian ne kuader te masave te reja te tij te sigurise qe synojne forcimin e sigurise ne bllok kane propozuar qe shenjat e gishterinjve te jene te detyrueshme per te gjithe ne kartat e identitetit pasi do te ndihmonin ne luften ndaj terrorizmit. Shtimi i identifikimit biometrik, perfshire shenjat e gishtave dhe te dhenat faciale, ne kartat e identitetit te Bashkimit evropian, eshte pjese e nje ligji te propozuar se fundmi me qellim qe t’i privoje terroristet dhe kriminelet nga mjetet dhe hapesira per te vepruar. Nje zedhenese e Komisionit Evropian tha se ligji po prezantohej me qellim qe te permiresohet siguria e kartave ekzistuese dhe te kete nje harmonizim te tyre ne te gjithe unionin.

 

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist