Tashme mund te porositet ushqim nepermjet Instagram!

Written by on 15/05/2018

Nese jeni duke lundruar ne Instagram dhe shikoni disa foto me ushqime te shijshme qe ju therrasin ne emer, tashme mund te rezervoni menjehere apo te porositni pa dale nga aplikacioni. Permes partneriteteve me Resy, OpenTable, Yelp, ChowNow, Eatstreet dhe GrubHub klientet mund te porosisin ushqimin e tyre permes Instagramit.Pasi te kaloni neper ushqimin tuaj dhe te gjeni nje post joshese, vizitoni faqen e Instagram-it te biznesit. Nese shihni butonat me “Rendit Start” ose “Rezerve”, do te jeni ne gjendje te beni levizjen tuaj.Pas klikimit te veprimit te deshiruar, nje dritare do te shfaqet, duke çuar klientet permes hapave. Edhe bizneset e tjera perveç restoranteve do te jene ne gjendje ta perdorin kete opsion gjate javeve nderkohe qe shume shpejt opsioni do te jete i vlefshem edhe ne vendin tone.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist