Tashme iPhone do te sherbeje edhe si celes per te hapur dyert!

Written by on 30/05/2018

Apple pritet te sjelle se shpejti perditesimin me te ri te sistemit operativ te iPhone, iOS 12, ku nuk mungojne risite per te gjithe adhuruesit e ketij smartfoni. Kompania gjigante e teknologjise eshte duke punuar per te permiresuar iPhonet qe jane te pajisur me aftesine per te zhbllokuar dyert, dhomat e hoteleve dhe makinat.  Ky “tool” i pranishem ne iPhone 6 dhe lart, lejon shkembime informacionit pa kontakt dhe ben te mundur perdorimin e “Apple Pay” per te paguar per blerjet ne dyqane duke e mbajtur telefonin afer nje lexuesi te kartes se kreditit. Perditesimi i ri do te jete ne gjendje te punoje me aplikacione edhe kur telefoni eshte i bllokuar. Kjo do te thote qe ju mund te perdorni iPhone tuaj si nje çeles dere duke prekur per hyrje, pa pasur nevoje te hapni nje aplikacion.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist