Tarifa per Rrugen e Kombit per banoret e Kukesit do te jete 100 leke!

Written by on 04/06/2018

Tarifa ne Rrugen e Kombit per banoret e Kukesit dhe zonave perreth pritet te jete 100 leke per nje kalim ose 200 leke vajtje ardhje. Ndonese fillimisht u perfol se taksa e kalimit per banoret dhe perdoruesit e shpeshte do te jete 1.5 euro, qeveria duket se ka vendosur te miratoje nje nivel me te ulet duke e bere pagesen 100 leke per kalim. Efekti financiar nga ulja e takses pritet te jete i konsiderueshem, duke ulur me disa milione euro te ardhurat qe mblidhen ne stacionin e pageses te cilat do te  kompesohen plotesisht nga qeveria, permes pagesave nga buxheti i shtetit.n Tarifa e kalimit ne rrugen Durres-Kukes u vendos per here te pare ne fillim te muajit prill ne masen 5 euro per nje kalim ose 10 euro vajtje ardhje. 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist