Tani mund të shkosh në Serbi vetëm me kartë identiteti!

Written by on 17/12/2020

Shqiptarët  do të kenë lëvizje të lirë me vendet e Ballkanit, përfshirë këtu edhe Serbinë. Këshilli i Ministrave ka miratuar në mbledhjen e ditës së djeshme marrëveshjen për lëvizjen e lirë Shqipëri-Serbi me karta identiteti. Kjo marrëveshje ishte nënshkruar në nëntor mes kryeministrit Edi Rama dhe presidentit serb Aleksandër Vuçiç, gjatë takimit online për Shengenin Ballkanik. Vendimi hyn në fuqi pas botimit në fletoren zyrtare.


Current track

Title

Artist