Tamara, alternativa e re per agroturizmin

Written by on 15/08/2018

 

Tamara, nje nga pikat turistike me te frekuentuara te qarkut te Shkodres, po fokusohet gjithnje e me teper ne agroturizem. Elemente si mikpritja, tradita dhe bujaria, ne Tamare po ndertojne nje zone ekonomike qe po zhvillohet me ritme te shpejta. Programi i investimit me nje fond prej 56 milione leke, ka arritur te nderthure peizazhin natyror me karakteristikat alpine te zones, duke e kthyer Tamaren ne nje burimin te fuqishem ekonomik. Nderkohe qeveria ka projektuar tashme nje projekt te qarte per zhvillimin e turizmit ne trevat alpine, ku ben pjese edhe Tamara. Ndertimi i rruges se re te Vermoshit dhe nderhyrjet e bera ne Tamare, pritet te shtojne impaktin e shumefishte te fluksit te vizitoreve.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist