Taksitë në Londër, filtra që pastrojnë ajrin

Written by on 05/07/2019

 

 

Taksitë në Londër kanë nisur të pajisen me filtra pastrues të ajrit , si nismë për të neutralizuar ndotjen e tij dhe ndikimet negative në shëndet. Sistemi i ri do të largojë deri në 97% të materialeve ndotëse dhe 95% të dioksidit të azotit nga brenda automjeteve pas vetëm 10 minutave të ndezjes. Testi në taksitë e para do të tregojë se si teknologjia do të përdoret në makina dhe taksi në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar në të ardhmen. 

###Strictly Embargoed until 00:01 Wednesday 3rd July ###
*** FREE FOR EDITORIAL USE ***
A fleet of Barclays Air cabs is bringing Londoners a breath of fresh air thanks to Airlabs’ unique air cleaning device which removes up to 95% of pollutants. The cabs will be free for the public on the 3rd and 4th July.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist