Taksë “plastike” në Indi!

Written by on 06/06/2019

 

 

Një shkollë në Indi po aplikon për risinë që synon të adresojë problemin e mbetjeve plastike. Si taksë për regjistrim dhe frekuentim ajo pranon shishe plastike. Nxënësit e shkollës indiane duhet të dërgojnë 20 shishe të mbledhura në shtëpitë e tyre, apo në zonat lokale. Duke qenë se plastikat po marrin çdo ditë e më tepër përdorim më të gjerë në Indi, skema e riciklimit do të jetë një formë  ndërgjegjësimi. Sipas nismëtares së projektit, “taksa plastike”, është një ndër mënyrat më të mira të ndërgjegjësimit.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist