Tajlanda tepër e dëshpëruar për turistë!

Written by on 22/09/2021

Industria turistike e Tajlandës është duke u tronditur nga pandemia dhe zyrtarët duan të hapin më shumë destinacione për turistët, pavarësisht rritjes së rasteve të Covid-19. Numrat nuk janë ende në nivelet e dëshiruara.

Që nga 1 korriku, turistët kanë qenë në gjendje të vizitojnë ishullin pa pasur nevojë të karantinohen, me kusht që ata të jenë plotësisht të vaksinuar dhe të jenë të gatshëm t’i binden një liste rregullash të vendosura për të ringjallur një industri që ka nevojë dëshpëruese për shpëtim./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background