Tajlanda redukton karantinën për të ringjallur turizmin

Written by on 19/03/2021

Tajlanda do të shkurtojë periudhën e karantinës së detyrueshme për udhëtarët e huaj, duke filluar nga 1 prilli. Ky vendim sipas autoriteteve, pritet ta bëjë Tajlandën më tërheqëse për miliona turistë të huaj dhe shihet si një hap kryesor drejt një rihapjeje më të gjerë.

Importance of Muay Thai in Thailand's Tourism | Singpatong Sitnumnoi

Ngurrimi i Tajlandës për të hequr të gjithë barrierat lidhet me dilemën e autoriteteve për mbrojtjen e njerëzvë nga shpërthimi i infeksioneve ndërsa forcojnë aktivitetet ekonomike./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist