Tajlanda ndalon ushqimin dhe pijet brenda në avion

Written by on 06/01/2021

Në Tajlandë është ndaluar konsumi i ushqimit dhe pijeve gjatë fluturimeve, në përpjekje për të frenuar përhapjen e Covid-19. Maskat duhet të mbahen gjithë kohës gjatë udhëtimit. Në rast emergjence ose nevoje, ekuipazhi i kabinës lejohet të sigurojë ujë të pijshëm për pasagjerin, në një zonë të izoluar, sa më larg njerëzve të tjerë të jetë e mundur. Kjo është hera e dytë që autoritetet në Tajlandë e marrin këtë masë.


Current track

Title

Artist