toyota

  Toyota planifikon te terheqe rreth nje milion automjete, duke perfshire modelin e vet Prius, hibride me benzine, nga Japonia, Amerika e Veriut, Evropa dhe rajone te tjera, per shkak te nje problemi me rripin e motorit, qe mund te paraqese nje rrezik zjarri. Toyota tha se ne automjetet e prekura, pajimet e telave qe […]

  Kompania e njohur japoneze e makinave ”Toyota” do te investonte 500 milione dollare per makinat pa shofere, pasi ra dakord me kompanine e udhetimeve ”Uber”. ”Toyota” dhe ”Uber” do te integrojne teknologjine e vetengarjes dhe do te fillojne pilotimin e programit ne rrjetin e shperndarjes se makinave te kompanise amerikane ne vitin 2021. Investimi […]


Current track

Title

Artist