Statistikat/Turizmi larg rikuperimit të krizës së 2020-ës!

Të dhënat e Institutit të Statistikave tregojnë se në tremujorin e fundit të vitit 2020, numri i netëqëndrimeve në hotele, bujtina dhe në struktura të tjera akomoduese ra me 58.4% krahasuar me të njëjtën periudhë të vitit 2019. Numrat tregojnë qartazi se turizmi ka pësuar rënien më të fortë të xhiros. Rajoni i Veriut dhe […]


Current track

Title

Artist

Background