sidnei

  Nje plan per te reklamuar gara kuajsh ne fasadat e Operas se Sidneit ka ndezur shume polemika ne Australi. Ndertesa, qe eshte pjese e listes se trashegimive boterore te UNESCO-s, duhet te shfaqe reklamen te henen, pas nje urdhri per premieren ne NeW South Wales.Kritiket thone se, vendimi shkel rregullat e Operas se Sidneit […]

  Tokio ka rezultuar ne vend te pare si qyteti me reputacionin me te mire per te udhetuar ne bote. Studimi i fundit u be nga Instituti i Reputacionit qe cdo vit mbledh te dhenat mbi dhjetra destinacionet te ndryshme te botes mbi sigurine, lidershipin dhe bukurite natyrore e kulturore. Kete vit studimi perfshiu 56 […]


Current track

Title

Artist