agroturizmi

  Aktiviteti “Akademia e 100 fshatrave +” mblodhi sot ne Tirane perfaqsues e aktore te sektorit turistik qe diskutuan mbi potencialet e agroturizmit. Sipas zevendesministrit te Turizmit dhe Mjesidit, Hajrulla Ceku per zhvillimin e turizmit, duhet duhet te shkojme drejt nje modeli qe eshte me i orientuar nga tregu, qe e sheh turizmin si destinacion. […]

  Potenciali qe ka agroturizmi ne ekonomine e vendit sa vjen e rritet. Kete vit ka pasur nje katerfishim te numrit te agroturizmeve te hapura, qe deshmon se agroturizmi do te jete nje trend i ri per biznesin shqiptar. Te dhenat i beri te ditura Ministri i Bujqesise dhe Zhvillimit Rural. Vetem kete vit deri […]


Current track

Title

Artist