Tabela informuese per Kishen Paleokristiane ne Lin

Written by on 11/09/2018

 

Pasurite kulturore ne te gjithe Shqiperine vezhgohen dhe mirembahen ne menyre sistematike nga specialistet e Drejtorive Rajonale te Trashegimise Kulturore. Kjo Drejtori ne Korce po kujdeset per vendosjen e tabelave informuese, ne Kishen Paleokristiane, Lin. Kisha ruhet ne gjendje rrenoje ne nje koder mbi fshatin Lin, buze Liqenit te Ohrit. I gjithe kompleksi i ka dyshemete te shtruara me mozaike dhe tabelat informuese do te orientojne turistet me mire drejt ketij atraksioni.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist