Synon 14 milionë vizitorë! Destinacioni i veçantë zbulon strategjinë ambicioze të turizmit

Written by on 08/11/2021

Bahreini në Azi ka njoftuar planet për të rritur numrin e turistëve vjetorë në mbretëri në 14.1 milionë deri në vitin 2026. Mbretëria synon gjithashtu të rrisë shpenzimet mesatare ditore të vizitorëve dhe të rrisë mesataren e qëndrimit të tyre në 3.5 ditë. Objektivat janë pjesë e strategjisë së re të turizmit 2022-2016.

Qëllimi është rritja e kontributit të sektorit në Prodhimin e Brendshëm Bruto të vendit./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist