Suedia kerkon ajer te paster, takse per pasagjeret e avioneve!

Written by on 04/04/2018

Suedia kerkon ajer te paster, takse per pasagjeret e avioneve!

Qeveria suedeze ka propozuar nje takse te re per aviacionin, si nje perpjekje per te kufizuar ndikimet e transportit ajror ne mjedis.Pasagjeret qe largohen nga aeroportet suedeze do te ngarkohen me nje pagese shtese midis  7$ dhe $ 48 ne varesi se ku po fluturojne.Pagesa do te zbatohet per te gjithe, perveç ekuipazhit te fluturimit, pasagjereve qe udhetojne pa ndryshuar aeroplanet dhe foshnjat qe mbahen ne krahet e prinderve apo kujdestareve. Qellimi i takses eshte te minimizoje gjurmet e karbonit te fluturimeve pas nje rritje te larte ne udhetimin ajror.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist