Stuhia e borës alarmon New York-un, aeroportet ndërpresin qindra fluturime!

Written by on 02/02/2021

Reshjet e dëborës në New York, New Jersey dhe Pennsylvania kanë arritur në 60 centimetër, ndërkohë që pritet që reshjet të vijojnë. Për këtë arsye udhëtimet jo të domosdoshme, shërbimet hekurudhore dhe autobusat janë mbyllur. Aeroportet kryesore të vendit, duke përfshirë Aeroportin Ndërkombëtar të Freedom Newark, Aeroportin John F Kennedy dhe Aeroportin Ndërkombëtar të Filadelfias, kanë anulluar qindra fluturime.


Current track

Title

Artist