Studimi: E-maile-t jashte pune duhet te jene pjese e orarit te punes

Written by on 31/08/2018

 

Studiues angleze kane dale ne perfundimin se, dergimi i “e-mail”-eve per qellime pune gjate kohes qe udheton per ne pune po behet gjithnje e me i domosdoshem, aq sa kjo kohe duhet konsideruar si pjese e orarit te punes. Qasja e gjere ne internet permes lidhjeve “Wi-Fi” dhe perhapja e telefonave celulare e ka zgjatur diten e punes, thuhet ne studimin e Universitetit “West of England”, ne Bristol. Studimi ka shqyrtuar 5.000 pasagjere trenash ne Londer, ne nje kohe kur lidhja “wireless” me internetin eshte bere gjithnje e me e perhapur. Studimi arriti ne perfundimin se 54 per qind e udhetareve perdorin internetin “wireless” te trenave per te derguar “e-mail”-e per qellime pune. Te tjere perdorin qasjen ne internet permes telefonave te tyre celulare po per kete qellim.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist