Statistikat/Turizmi larg rikuperimit të krizës së 2020-ës!

Written by on 22/02/2021

Të dhënat e Institutit të Statistikave tregojnë se në tremujorin e fundit të vitit 2020, numri i netëqëndrimeve në hotele, bujtina dhe në struktura të tjera akomoduese ra me 58.4% krahasuar me të njëjtën periudhë të vitit 2019. Numrat tregojnë qartazi se turizmi ka pësuar rënien më të fortë të xhiros.

Image result for veriu i shqiperise]

Rajoni i Veriut dhe zonat bregdetare kanë shfaqur rënien më të fortë në vizitorë dhe klientë, por netëqëndrimet janë përgjysmuar gati në të gjithë vendin./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist