Stambolli pret EMITT 2019!

Written by on 31/01/2019

Stambolli pret EMITT 2019!

Ka nisur sot ne Stamboll panairi i 23-te Nderkombetar i Turizmit dhe Udhetimeve te
Mesdheut Lindor. Ne EMITT 2019 marrin pjese 5 000 organizata dhe agjenci e
operatore turistike nga 80 vende te ndryshme te botes. Te pakten 60 000 vete priten te
vizitojne sivjet panairin qe po mbahet ne Stamboll me sponsorizimin e Ministrise se
Kultures dhe Turizmit te Republikes se Turqise ne bashkepunim me Bashkine e
Metropolit te Stambollit dhe shoqerine ajrore “Turkish Airlines”. Panairi eshte nje
mundesi e vyer per pjesmarresit per te shpalosur potencialin e tyre turistik dhe per tu
njohur me me te miren e rajonit mesdhetar. Edhe operatore shqiptare te turizmit jane
present ne kete event te rendesishem per te disatin vit me qellim lidhjen e bashkepunimit
me partnere nderkombetare dhe promovimin e produktit me te mire turistik shqiptar.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist