Stambolli, ndër qytetet më të mira në botë për 2021!

Written by on 16/09/2021

Një revistë e kulturës me bazë në Mbretërinë e Bashkuar ka zgjedhur 37 qytetet më të mira në botë, duke renditur në listë metropolin më të madh të Turqisë, Stambollin.

Nga 37 qytetet e zgjedhura, San Francisko arriti në krye të listës, pasuar nga Amsterdami dhe Manchester, ndërsa Stambolli u rendit i 36 -ti.

Kopenhagen, Nju Jork dhe Montreal ishin gjithashtu në krye të listës.

Për të krijuar renditjen, revista kreu një sondazh global me 27.000 banorë të qyteteve për të vlerësuar ushqimin, kulturën, projektet e komunitetit, hapësirën e gjelbër, qëndrueshmërinë etj.

Radio Travel.al


Current track

Title

Artist

Background