Stacioni i ri i zjarrit në aeroportin e Frankfurtit tani është funksional

Written by on 17/02/2021

Pas gati dy vite e gjysmë ndërtimi, stacioni i ri i zjarrit i Aeroportit të Frankfurtit më në fund është gati. I vendosur në një hapësirë prej 2.1 hektarësh, kompleksi i ndërtesës kombinon funksione të shumta, por kryesorja është mbrojtja e ndërtesës dhe avionëve nga rreziku i zjarrit.

Image result for frankport fire station  new

Tridhjetë e një persona janë në detyrë gjatë gjithë kohës në këtë objekt modern./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background