Spanja vendos karantinë 10-ditore për këto vende!

Written by on 26/07/2021

Nga nesër, Spanja ka vendosur të bëjë të detyrueshme karantinën edhe për 4 vende të tjera. Konkretisht bëhet fjalë për udhëtarët nga Argjentina, Kolumbia, Bolivia dhe Namibia. Vendimi vjen në kuadër të parandalimit të përhapjes së Covid-19 që në këto destinacione konsiderohet problematik.

Spanja vazhdon të mbajë në fuqi karantinën 10-ditore për udhëtarët nga India, si edhe ka kufizuar fluturimet nga Brazili dhe Afrika e Jugut./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background