Spanja mirëpriti 5 milion pasagjerë në gusht. 172% më shumë se vitin e kaluar!

Written by on 23/09/2021

Qeveria spanjolle ka njoftuar se vendi ka mirëpritur rreth pesë milionë pasagjerë ndërkombëtarë gjatë gushtit 2021, duke regjistruar një rritje prej 172 përqind në krahasim me të njëjtin muaj të vitit të kaluar.

Ministri për Industrinë, Tregtinë dhe Turizmin, Reyes Maroto, ka vlerësuar shifrat dhe ka thënë se një zhvillim i tillë pozitiv ka konfirmuar se tendenca graduale e rimëkëmbjes së udhëtarëve ndërkombëtarë ka ndihmuar sektorin./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist