Sot hidhet në treg kartmonedha e re 10 mijë lekëshe!

Written by on 30/06/2021

Sikurse ishte lajmëruar edhe më herët, Banka e Shqipërisë do të hedhë sot në treg kartmonedhën e re, me prerje 10 mijë lekëshe. Seria e re e kartmonedhave shqiptare konsiderohen më moderne dhe më të sigurta. Kartëmonedha ka si tematikë simbolet e flamurit dhe himnit kombëtar, ndërsa në pjesën e përparme poetin Rilindas, Asdreni, njëkohësisht autor i himnit të Shqipërisë.

Kjo do të jetë kartëmonedha e re me prerjen më të madhe të emetuar deri më sot./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist