Sony se shpejti me smartphone transparent!

Written by on 06/12/2018

Sipas Huawei dhe Samsung, ne te ardhmen, smartphone do te jene te perthyeshem, por patenta e fundit e depozituar nga Sony flet per nje projekt te nje telefoni edhe me revolucionar: smartphone transparent.Patenta e smartphone transparent te Sony tregon nje pajisje me nje ekran qe ne pamje te pare duket ekrani i nje telefoni te zakonshem, por sipas nevojes, mund te behet transparent dhe te shohim permes.Teknologjia e perdorur duhet te jete nje panel i dyfishte OLED qe, ne varesi te perdorimit dhe zgjedhjeve te perdoruesit, mund te behet transparent ose te kthehet ne nje ekran klasik me rezolucion te larte. Sipas patentes se depozituar nga kompania japoneze, keto panele OLED me dy shtresa, mund te behen “te padukshem”, por edhe te perthyhen dhe te rrotullohen. Ky aspekt na ben te mendojme qe telefoni i ardhshem i Sony me ekran transparent do te jete edhe i perthyeshem. 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist